کارگاه اخلاق و معنویت با محوریت تکنیکهای شاد زیستن در طرح حامیم
19465.mp3
کارگاه اخلاق و معنویت با محوریت تکنیکهای شاد زیستن در طرح حامیم
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری کارگاه اخلاق و معنویت با محوریت تکنیکهای شاد زیستن روز پنجشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۲ با حضور حجت الاسلام انواری در سالن شهید یاسینی همایشهای رازی برگزار شد.
حجت الاسلام انواری صحبتهای خود را با پرداختن به معنویت آغاز نمود و بیان کرد: معنویت یعنی اعتقاد به معنا که همان عالم غیب است و هر کسی به عالم غیب و شهود نزدیکتر باشد انسان معنوی تری است اما تشخیص معنویت واقعی سخت است.
خیلی از عوامل هستند که معنویت را تقویت میکنند مثل هیئت و زیارت اما اینها خود معنویت نیستند؛ راه ایجاد معنویت کسب معرفت است و به گفته شهید مطهری دروازه معنویت خود انسان است.
وی در ادامه به توضیح و تشریح زندگی شاد پرداخت و گفت: نزدیک شدن به عالم معنا شادی را در پی خواهد داشت و نباید این شادمانی را با شادیهای زودگذر دنیوی اشتباه گرفت. مصداق این امر آیه ۱۷۰ آل عمران است که میفرماید:« فرحین بما آتاهم اللّه منْ فضْله ویسْتبْشرون بالّذین لمْ یلْحقوا بهمْ منْ خلْفهمْ ألّا خوْفٌ علیْهمْ ولا همْ یحْزنون»
استاد انواری شادیها را به دو دسته پسندیده و ناپسند تقسیم کرده و گفت: ذکر و یاد خدا از شادیهای پسندیده است و از دیگر موارد ملاقات با برادران دینی، افطار روزهدار، شب زنده داری در پایان شب و کسب علوم دارای منفعت، ارتباط با افراد با نشاط، عشق به کار است.
وی افزود: در مقابل موانعی برای شادی وجود دارد که می توان به مواردی همچون عقاید نامعقول، آرزوهای طولانی، حسد، شرایط تنش زا ناشی از اخبار و افراد منفی اشاره کرد.
حجت الاسلام انواری در پایان سخنان خود، از تکبر و خشم به عنوان دوعامل کلیدی که از موانع رشد انسان هستند نام برده و در مورد راه های مقابله با آنها نکاتی را یادآور شد.
:
کامنت