• 1393/07/17 - 08:30
  • - تعداد بازدید: 923
  • - تعداد بازدید کنندگان: 923
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

جشن آغاز دهه پنجم فعاليت دانشگاه علوم پزشکي ايران

حجت الاسلام والمسلمين دکتر عيسوي: در جشن آغاز دهه پنجم فعاليت دانشگاه علوم پزشکي ايران: زندگي ما زماني مقبول خواهد بود که يک ضلع آن توحيد و ضلع ديگر آن ولايت و سرپرستي خداوند باشد و سپس اولياي الهي.

306687.mp3 جشن آغاز دهه پنجم فعاليت دانشگاه علوم پزشکي ايران


 



 




 



مراسم جشن آغاز پنجمين دهه فعاليت دانشگاه علوم پزشکي ايران با حضور آقاي دکتر ميراسماعيلي رئيس دانشگاه و حجت الاسلام والمسلمين دکتر عيسوي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دانشگاه و معاونان، مديران و جمعي کثيري از دانشگاهيان اين دانشگاه درمرکز همايشهاي رازي دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار شد.



 در اين مراسم حجت الاسلام والمسلمين دکتر عيسوي به ايراد سخنراني پرداختند ايشان در ابتدا اعياد مبارکه قربان و غدير را به همه جامعه دانشگاهي دانشگاه علوم پزشکي ايران تبريک گفتند. و ادامه دادند که انشاا... خداوند در اين دهه مبارک ولايت و امامت و البته توحيد همه ما را جزء موحدين و جز مواليان حضرت اميرالمومنين (ع) قرار بدهد. ايشان همچنين با اشاره به تقارن اين ايام بسيار مبارک با آغاز دهه پنجم فعاليت دانشگاه علوم پزشکي ايران گفتند انشاا... که ساليان متمادي و طولاني اين دانشگاه بتواند به خدمات علمي آموزشي پژوهشي و درماني خودش به آحاد مردم ايران و همچنين افراد ديگر در ديگر سرزمينها کمک کند و نام ايران را که برازنده اوست بسيار درخشان در تارک علمي کشور براي هميشه تابان داشته باشد.



حجت الاسلام والمسلمين دکتر عيسوي، از همه عزيزاني که در طي اين سالهاي طولاني در اين دانشگاه خدمت کردند و با همه وجودشان اين دانشگاه را نگهداري کردند و پاسداري کردند از صميم قلب تشکر کردند.



ايشان در بخشي ديگري از سخنان خود اشاره کردند که عيد قربان مظهر توحيد، بندگي و عبوديت انسانهاست آن چيزي که در حيات همه انسانها از نگاه خداوند نقش اول را بازي مي کند اعتقاد به خداوند است و توحيد الهي.



مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه تأکيد کردند که ما گاهي اوقات به علت تکرار بعضي کلمات عمق معنا و مفهوم آن را فراموش مي کنيم.ايشان با اين پرسش که چه رمزي در توحيد خداوند وجود دارد که خداوند اين مقدار بر وحدانيت خودش تأکيد کرده است؟ تصريح نمودند که مرز بندي انسانها بر اساس همين معيار است و هيچ معيار ديگري براي تفاوت انسانها وجود ندارد مگر معيار توحيد. انسانها در زندگي اجتماعي خود به ناچار مرزبندي هايي دارند اما با مرزبندي الهي بسيار متفاوت است. و اين مرزبندي را از زندگي اجتماعي انسان نمي توان حذف کرد. آنچه که خدواند انجام داده است اين است که اين نياز اجتماعي بشر را به شکل منطقي معقول و قابل دفاع انجام داده است. نژاد پول رنگ و غيره ... نمي تواند معيار و مرزبندي قرار گيرد به جاي اينکه تشخص و مرزبندي جوامع انساني اين باشد. خداوند متعال معيار موحد بودن و معيار توحيد را معرفي کرده است. انسانها يا موحد يا غير موحد، و چرايي اين کار از طرف خداوند متعال به اين علت است که معيارهاي ديگر اصالت و ارزش ندارند و زايل و باطل شدني هستند.



آن چيزي که انسانيت انسان را تشکيل مي دهد و وجود هر چيزي را معنا مي بخشد ارتباط او با خداوند است و به همين دليل هم است که در همه اديان الهي به شدت به توحيد تأکيد شده است.



ايشان در پايان تأکيد کردند، زماني مي شود اين توحيد را به دست آورد که، کسي باشد که دست او را بگيرد و راهنماييش کند. و زندگي ما زماني مقبول خواهد بود که يک ضلع آن توحيد و ضلع ديگر آن ولايت و سرپرستي خداوند باشد و سپس اولياي الهي. ايشان در همين رابطه ضمن اشاره به "آيه الکرسي" گفتند که دو مسئله مهم در خودش دارد يکي توحيد است و يکي هم ولايت. خداوند متعال براي اينکه ما بتوانيم در زندگي اجتماعي همچنان تحت ولايت او باشيم، ولايت اميرالمومنين علي (ع) را براي ما تجويز کرده است.


  • گروه اخبار : اخبار پايگاه
  • کد خبر : 306687
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings