• 1403/06/27 - 10:56
  • - تعداد بازدید: 131
  • - تعداد بازدید کنندگان: 116
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

بازدید جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران از پارک فناوری پردیس

به منظور آشنایی بیشتر اساتید دانشگاه با پیشرفت های علم و فناوری کشور و افزایش تعامل و همکاری بین دانشگاه‌ها و مراکز فناوری پیشرو کشور، دومین گروه از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران از پارک فناوری پردیس بازدید کردند.

338095.mp3 بازدید جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران از پارک فناوری پردیس

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، به منظور آشنایی بیشتر اساتید دانشگاه با پیشرفت های علم و فناوری کشور و افزایش تعامل و همکاری بین دانشگاه‌ها و مراکز فناوری پیشرو کشور، دومین گروه از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران از پارک فناوری پردیس بازدید کردند. این بازدید بخشی از سری برنامه‌هایی است که دفتر هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌کند تا اعضای هیئت علمی با مجموعه‌های فعال و پیشرو در عرصه علم و فناوری آشنا شوند.

پارک فناوری پردیس، که در سال ۱۳۸۰ تاسیس شده، بزرگترین پارک فناوری کشور است و بیش از ۴۰۰ واحد فناور و دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف فناوری از جمله فناوری اطلاعات و ارتباطات، زیست‌فناوری، فناوری نانو، مواد جدید، مکانیک و اتوماسیون را پذیرفته است. این پارک با افق توسعه ۱۰۰۰ هکتاری، بخش‌های مختلفی از فازهای توسعه‌ای خود را شامل می‌شود که در آینده «ناحیه نوآوری پردیس» را شکل خواهد داد.
ناحیه نوآوری پردیس به عنوان مهم‌ترین و بزرگ‌ترین ناحیه نوآوری کشور، تجاری‌سازی دستاوردهای فناوران و ایجاد بستر مناسب برای رشد فناوری و توسعه بازار شرکت‌های دانش‌بنیان را هدف خود قرار داده است. این ناحیه نقش موثری در پیشرفت علم و فناوری در شهر پردیس و استان تهران داشته و شاخص‌ترین مرکز توسعه استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان و تجاری‌سازی فناوری و نوآوری‌ها در کشور به شمار می‌آید.
 
با توجه به گزارشات اخیر، پارک فناوری پردیس در حال حاضر دارای ۱۸۲ شرکت تملیکی، ۶۸ شرکت استیجاری، ۹۴ شرکت نوپا، ۹۷۰ استارتاپ مستقر در شعبه‌ها، ۵۱ کارگزار خدمات تخصصی و فضاهای متنوع با زیرساخت‌های ارتباطی و شهری است. همچنین، ۱۰۵ شتاب‌دهنده و فضای کار اشتراکی در این پارک وجود دارد.
در راستای ایجاد ساختار پایدار برای حمایت از فرایند تجاری‌سازی محصولات شرکت‌های عضو خود و براساس نیازهای عمومی و تخصصی آن‌ها، پارک فناوری پردیس اقدامات لازم برای تدوین آیین‌نامه بهره‌مندی از مزایا و حمایت‌های پارک را انجام داده است.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این مجموعه بزرگ فناوری، می‌توانید به وب‌سایت رسمی پارک فناوری پردیس مراجعه کنید: https://www.techpark.ir/
  • گروه اخبار : دانش افزایی اساتید
  • کد خبر : 338095
:
کلیدواژه ها
هدی شیرازی
خبرنگار

هدی شیرازی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings