• 1400/08/10 - 08:24
  • - تعداد بازدید: 647
  • - تعداد بازدید کنندگان: 645
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
در دوره دانش افزايي استادان با موضوع فلسفه ذهن مطرح شد؛

آشنايي و مهارت ورزي در فلسفه و شناخت ذهن اثرات عملي زيادي بويژه در پزشکي و درمان دارد.

باور به هرکدام از تئوريهايي که در حوزه فلسفه ذهن ارائه شده، تنوعي از نوع نگاه و بينش به انسان و چارچوبهاي رفتاري انسان را تشکيل مي دهند از اينرو آشنايي و مهارت ورزي در فلسفه و شناخت ذهن اثرات عملي زيادي بويژه در پزشکي و درمان دارد.

307478.mp3 آشنايي و مهارت ورزي در فلسفه و شناخت ذهن اثرات عملي زيادي بويژه در پزشکي و درمان دارد.
به گزارش روابط عمومي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دانشگاه و به همت دفتر هم انديشي استادان و نخبگان دانشگاه، در ادامه دوره دانش افزايي فلسفه پزشکي در دانشگاه، اولين دوره فلسفه ذهن نيز در قالب برنامه هاي دانش افزايي، با حضور جمعي از اعضاي هيأت علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران و دکتر احمدرضا همتي مقدم، پزشک و مدير گروه فلسفه ذهن موسسه آموزشي علوم شناختي برگزار شد.
دکترهمتي مقدم در باب اينکه آشنايي با فلسفه ذهن به چه دردي ميخورد و چه ضرورتي براي طرح موضوع دارد عنوان کرد واقعاً انسان با وجود خودش بيشتر آشنا ميشود هميشه براي پزشکان بخش حياتي باشه به اين دليل که هر تئوري که شما درباره ماهيت ذهن را بپذيرد نگاه او به بيمار عوض ميشه نوع درمان، نوع مراوده با بيمار کاملا عوض ميشود.
عضو هيأت علمي گروه فلسفه علم دانشگاه آزاد افزود: بحث درباره ماهيت ذهن از ابتداي شروع تفکر فلسفي در جهان از سه چهار هزار سال قبل تا امروز کماکان ادامه داشته است و بدان جهت است که مهمترين تاثير آن شناخت خود انسان است. بعلاوه در طبابت و پزشکي نيز خيلي درباره بيماري و درمان بيمار بسيارکمک مي کند.
ايشان با بيان اينکه هر چه درباره ذهن شناخت بهتري داشته باشيم درباره تاثيرات ذهن در خود و در ديگران بيشتر آگاه مي‌شويم به تاثيرات دارونماها در درمان (که حدود?? تا?? درصد داروهاي پزشکي را تشکيل مي دهند) اشاره کرد و اثر القا و تلقين و رابطه حالات ذهني و حالات بدني را تشريح نمود.
وي افزود: موضوع آگاهي در فلسفه ذهن نيز از ديرباز مورد توجه بوده است بطوريکه تمام نگاه ما را به هويت انساني را تغيير مي دهد و در علوم شناختي نيز به شدت اثرگذار است و باور به هرکدام از تئوريهايي که در اين حوزه ارائه شده، تنوعي از نوع نگاه و بينش به انسان و چارچوبهاي رفتاري انسان را تشکيل مي دهند از اينرو آشنايي و مهارت ورزي در فلسفه و شناخت ذهن اثرات عملي زيادي بويژه در پزشکي و درمان دارد و امروزه بصورت تيمي و گروهي روي اين موضوعات کار مي شود.
لازم به ذکر است که دوره هاي تکميلي اين موضوعات بصورت تخصصي براي گروه هاي باليني برگزار خواهد شد.





  • گروه اخبار : اخبار پايگاه
  • کد خبر : 307478
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings