ستاد ترویج فرهنگ و اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۴ |
جلسه ستاد ترویج فرهنگ و اقامه نماز دانشگاه با حضور دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، حجت الاسلام و المسلمین دکتر عیسوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه و اعضای حقیقی و حقوقی آن روز دوشنبه 28 بهمن ماه در سالن شورای ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.
در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین احمدی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی ایران ابتدا گزارشی از پیگیری مصوبات جلسات گذشته این ستاد ارائه نمود و به ارزیابی تحقق اهداف ستاد اقامه نماز با تکیه بر سند راهبردی فرهنگ نماز دانشگاه پرداخت.
وی همچنین در این نشست گزارشی جامع از مجموع فعالیت های ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال 1398 را ارائه نمود، و بر اتمام برخی از فعالیت های تا پایان سال تأکید کرد.
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی ایران به فعالیت های انجام گرفته نظیر نشست آموزشی نماز (فلسفه، آداب، و احکام نماز) در حوزه دانشجویی و کارکنان، طرح سلامت معنوی (آموزش احکام بیمار به پرسنل بالینی)، طرح تجهیز بخش های بیمارستانی به ملزومات نماز و نیایش (کمد نماز، ترالی وضویار و...)، نشست رابطین نماز در مزاکز تابعه دانشگاه، نشست ویژه ائمه جماعت دانشگاه اشاره کردند.
ایشان در پایان عنوان نمودند ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال ۹۸ رتبه برتر دستگاههای دولتی استان تهران در امر ترویج فرهنگ نماز را به خود اختصاص داد و از طرف ستاد اقامه نماز استان تهران شایسته تقدیر قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 395 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر