اردوی زیارتی فرهنگی مشهد مقدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۲۳ |
اردوی زیارتی فرهنگی مشهد مقدس همراه با برنامه های متنوع فرهنگی با حضور بیش از 140 نفر از دانشجویان به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی از ۱۵ الی ۲۱ بهمن ماه برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین احمدی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی ایران از ثبت نام بیش از ۸۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه در سامانه ثبت نام مشهد مقدس خبر داد و اظهار داشت در طی فرآیندی با حضور نمایندگان دانشجویی و معاونت فرهنگی دانشگاه قرعه‌کشی انجام پذیرفت و مقدمات جهت اعزام ۷۰ نفر از دانشجویان پسر و ۷۰ نفر از دانشجویان دختر در بازه زمانی ۱۵ الی ۱۸ بهمن و ۱۸ الی ۲۱ بهمن بصورت مجزا فراهم گردید.
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با اشاره به استقبال وسیع دانشجویان از برنامه زیارتی و فرهنگی مشهد مقدس خاطرنشان کرد با همکاری فعالین دانشجویی دانشگاه برنامه های متنوعی جهت اجرا در طول دوره تدوین، و به مرحله اجرا در آمد وی در ادامه افزود زیارت دسته جمعی، نشست معرفتی پیرامون مفهوم زیارت و بازدید از اماکن، موزه و جاذبه های تاریخی حرم مطهر بخشی از برنامه های اردو بود همچنین مسابقات فرهنگی، جلسات گفت و گو بخش دیگری از برنامه های اجرا شده در طول برگزاری این اردو عنوان شد.
حجت الاسلام والمسلمین احمدی در بخشی دیگر از سخنان خود به برنامه های تفریحی سفر از جمله شرکت دانشجویان در برنامه تفریحی ورزشی سرزمین موجهای آبی، بازدید از باغ گیاه شناسی، کوهسنگی و موزه مردم شناسی شهر مشهد اشاره کرد. وی افزود: بنابر پیشنهاد کادر اجرایی دانشجویی اردو، برای متولدین بهمن ماه مراسمی در هتل محل اقامت آنان برگزار شد.
معاون نهاد رهبری دانشگاه در پایان با بیان رضایتمندی دانشجویان از اردوی زیارتی فرهنگی مشهد مقدس اذعان نمود بنا بر نظرسنجی‌های صورت گرفته از نگاه دانشجویان برنامه ریزی دقیق و منظم، حاکم بودن فضای صمیمی و حال و هوای معنوی در اردو، تعامل و برخورد مناسب مسئولین اجرایی، کیفیت مناسب قطار، هتل و امکانات ارائه شده از نقاط قوت این اردو بود.
عکس

دفعات مشاهده: 864 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر