مراسم غبارروبی و تجلیل از شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۲۰ |
مراسم غبارروبی و تجلیل از مقام شهداو تجدید میثاق با آرمانهای شهیدان سرفراز انقلاب اسلامی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
در هشتمین روز از دهه مبارک فجر 1398، مراسم غبارروبی و تجلیل از مقام والای شهیدان  با حضور دکتر کوهپایه زاده ، معاونین و جمعی از پرسنل در جوار مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.
در این مراسم رئیس دانشگاه عنوان کرد:  مصادف با هشتمین روز دهه فجر و تکریم ازخانواده شهدا  مراسم غبار روبی و تجلیل از شهدای گمنام با هماهنگی ستاد شاهد دانشگاه صورت گرفت.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: امیدوارم همه ما از برکات این روزهای خاص بهره ببریم و با الگو قرار دادن روحیه ایثار و از خودگذشتگی شهدای گرانقدر در مصادیق و جایگاه های علمی بتوانیم با کمک اساتید، دانشجویان ، مدیران و کارکنان در جهت استقلال علمی بخش سلامت کشور بیش از گذشته حرکت نماییم.

دفعات مشاهده: 220 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر