چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۲۰ |
مراسم گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
مراسم جشن پیروزی انقلاب اسلامی نوزدهم بهمن 1398 با حضور دکتر کوهپایه زاده ، مدیران، اساتید،  پرسنل و خانواده های شهداء در مرکز بین المللی همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد.
در ابتدا رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن تبریک چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی عنوان کرد: خیلی مفتخرم که در خدمت خانواده بزرگ دانشگاه هستم.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: در روزهای ارزشمندی قرار داریم که یادآور ایثارگری و از خودگذشتگی شهدا و جانبازان گرانقدر انقلاب اسلامی است و امیدوارم در دانشگاه علوم پزشکی ایران از این مسیر ارزشمند به درستی بهره برداری نماییم و قدردان نعمت الهی باشیم.
وی با اشاره به از خودگذشتگی بسیاری از همکاران در بخشهای مختلف افزود: مسئولیت سنگینی بر عهده تک تک ما است و امید است در سال پیش تمام تلاش خود را بکار بریم تا بستر مناسبی برای ارائه توانمندی های آموزشی ، پژوهشی و خدمات سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران فراهم شود.
در ادامه آیت الله شجاعی در خصوص شاخص های یک فرد انقلابی ایرانی و دستاوردهای انقلاب اسلامی سخنرانی کرد.
گفتنی است در این مراسم از خانواده های شهدا حمید صفاری و حمید رضا احمدی خلجی تجلیل شد. همچنین از گروههای جهادی دانشگاه تقدیر بعمل آمد.
برپایی نمایشگاه دستاوردهای انقلای اسلامی و بازارچه خیریه بانوان، برگزاری مسابقه، قرعه کشی سفر مشهد مقدس  و اهداء جوایز از بخشهای متنوع این مراسم بود.

دفعات مشاهده: 125 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر