جشن عید غدیر در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۶ |
جشن بزرگ عید غدیر خم به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و بسیج جامعه پزشکی با حضور دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین عیسوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه، معاونان و مدیران و دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی ایران روز شنبه 26 مرداد ماه در سالن همایش های رازی برگزار شد.
در این مراسم ابتدا حجت الاسلام والمسلمین احمدی ضمن خیرمقدم به همه شرکت کنندگان ولادت امام هادی (علیه السلام) و عید غدیر خم را به آنها تبریک و تهنیت گفت.
سپس حجت الاسلام صادقی استاد حوزه با موضوع "بیانیه گام دوم، غدیر انقلاب اسلامی" به ایراد سخنرانی پرداخت وی در سخنان خود با تأکید بر حوادث پیرامون ظهور اسلام تا غدیر گفت همانگونه که غدیر، پس از انقلاب اسلامی پیامبر اعظم، آغاز شد و شروع دوران جدید تمدن اسلامی به شمار می رود بیانیه گام دوم نیز پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تثبیت آن و نظام سازی، آغازگز تمدن سازی نوین اسلامی بر پایه تفکر انقلابی است.
در ادامه این مراسم دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن تبریک ولادت امام هادی (ع) و عید غدیر خم عنوان کرد: طراحی و برنامه ریزی اینگونه از مراسمات و اعیاد گوناگون در مسیر بخشی از فعالیت های اجتماعی و فرهنگی دانشگاه بسیار تاثیر گذار و شایسته تقدیر است. دکتر کوهپایه زاده تصریح کرد: باید نگاه ولایتمدارانه را در همه عرصه های فعالیت دانشگاهی تسری داد بویژه، شرایطی که کشور امروزه در آن قرار دارد
وی پیرامون وضعیت اقتصادی کارمندان به این اشاره کرد که همه مسئولین در تلاش هستیم تا با پرداخت مبالغی تحت عنوان اضافه کار و کارانه بتوانیم بخشی از مشکلات پیش آمده برای دانشگاهیان را برطرف نماییم تا محیطی آرام تر برای همکاران ایجاد کنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: امروز از  دکتر ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری دعوت کردیم تا  نمونه های پیشرفت این دانشگاه در موارد مختلف از جمله فناوری های پزشکی را از نزدیک مشاهده نمایند
وی تاکید کرد: که دانشگاه باید محل درآمد خود را داشته باشد و اگر دانشگاه بخواهد  و مشکلات خود در زمینه تأمین بودجه های مورد نیاز حل نماید، باید در مسیر تجاری سازی محصولات دانش بنیان حرکت کند. دکتر کوهپایه زاده اظهار کرد:
ما برای رسیدن به این هدف برنامه ریزی کردیم و در حال  اجرای آن هستیم

در ادامه این مراسم گروه تئاتر حنانه در خصوص شناخت غدیر هنرنمایی کردند. سپس حاضران همنوا با مداح اهل بیت (علیهم السلام) آقای سید محمد طباطبایی به مولودی خوانی و مدح اهل بیت علیهم السلام پرداختند.
در حاشیه این مراسم همچنین غرفه های فرهنگی نظیر میز خدمت، غرفه تغزیه و بهداشت و ... برپا شد که مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.
این برنامه شامل مسابقه فرهنگی غدیر بود و در پایان این مراسم، کارت هدیه به مبلغ "5000000 ریال" به آقای علی قربانی از کارکنان این دانشگاه به قید قرعه تعلق گرفت.

دفعات مشاهده: 533 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر