مراسم شهادت امام صادق علیهم السلام

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۹ |
لَا یَصْلُحُ الْمُؤْمِنُ إِلَّا عَلَی ثَلَاثِ خِصَالٍ التَّفَقُّهِ فِی الدِّینِ وَ حُسْنِ التَّقْدِیرِ فِی الْمَعِیشَهِ وَ الصَّبْرِ عَلَی النَّائِبَهِ. (تحف‌العقول، ص۳۵۸)امام صادق علیه‌السلام فرمود: مؤمن جز به سه خصلت نیک نشود: فهم عمیق در دین، اندازه‌داری نیکو در زندگانی و بردباری بر ناگواری.‏
مراسم شهادت شیخ الائمه امام صادق (علیه السلام) رییس مذهب شیعه با حضور دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی ایران روز چهارشنبه 5 تیرماه در مسجد امام حسین (علیه السلام) برگزار گردید.
در این مراسم خطیب ارجمند حجت الاسلام والمسلمین استاد قرنی پیرامون علم لدنی امام صادق (علیه السلام) به ایراد سخنرانی پرداخت. و با ارائه تعریف از علم، اقسام علوم را به دو دسته علوم اکتسابی و علوم الهامی برشمردند. وی ضمن تعریف علم لدنی گفت گر چه علم لدنی در هیچ کتاب و مدرسه ای تدریس نمی شود ولی راه رسیدن آن بر هیچ انسانی بسته نمی باشد و کسی که ازتمام گناهان دوری کند و واجبات الهی را انجام دهد و درتمام امور مطیع وفرمان بردار مطلق خداوند باشد به مقدارظرفیت اش از علم لدنی بهره مند می‌‌گردد. وی تأکید کرد پیامبران الهی و ائمه‌ اطهار (علیهم السلام) از پیشتازان این علم بوده و پس از آنان برخی از اولیای الهی با ریاضت‌های شرعی و تهذیب و تزکیه نفس خود به بعضی از مرتبه های این علم رسیده‌اند.

دفعات مشاهده: 781 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر