مراسم پرفیض و برکت نخستین شب قدر در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۴ |
همزمان با فرارسیدن اولین شب از شبهای پرفیض و برکت قدر دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران روز جمعه 3 خرداد ماه در مسجد امام حسین (علیه السلام) شب زنده داری کردند و از خداوند متعال بخشش، غفران و رحمت الهی را طلب کردند.
در این مراسم معنوی که از ساعت 23 شروع شد ابتدا دانشجویان همنوا با قاریان ممتاز کشوری دانشگاه علوم پزشکی ایران آقایان سید احمد حسینی، کمیل هادی پور، مصطفی عبداالهی و امیر قنبرزاده دعای جوشن کبیر را قرائت کردند و نوای این دعای پرفیض را در محیط دانشگاه طنین انداز کردند.
در ادامه این مراسم حجت الاسلام والمسلمین انواری پیرامون اهمیت شبهای قدر و عظمت آن و همچنین در خصوص راههای ارتباط با خدا به ایراد سخنرانی پرداخت. وی گفت از مهمترین راههای ارتباطی با خداوند متعال ارتباط معرفتی و عملی است و بر‌اساس آموزهای دینی همراه ارتباط معرفتی، اعمال نیک انسان ارزش پیدا می‌کند و برای او سودمند واقع می‌شود. اگر ارتباط معرفتی میان خدا و انسان نباشد، باید در ایمان و توحید او شک کرد. اعمال نیک انسان، بدون شکل‌گیری این ارتباط، مثل بنای بدون زیر‌بنا خواهد بود و برای بدست آوردن این رابطه باید خدا را شناخت و شبهای قدر یکی از بزرگترین فرصتهایی است که می توان خدای متعال را بصورت قلبی شناخت.
در این مراسم دانشگاهیان همنوا با آقای دکتر رجبی مداح اهل بیت (علیهم السلام) در شب ضربت خوردن امام علی (ع ) در سوگ شهادت مولای مظلومان امام اول شیعیان جهان به مداحی و ذکر میبت آن حضرت و سینه زنی پرداختند.
در پایان این مراسم دانشجویان پس از آن سر سپرده بر کلام وحی، با اشک و انابه قرآن به سر گرفتند و از خدای خود طلب مغفرت، و برای برآورده شدن حوائج خود دعا کردند.

دفعات مشاهده: 1111 بار   |   دفعات چاپ: 76 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر