سخنراني حجت الاسلام والمسلمين دکتر عيسوي در مراسم افتتاحيه راهيان نور
حجت الاسلام والمسليمن عيسوي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دردانشگاه در مراسم افتتاحيه اردوي مراسم راهيان نور: عزيزاني که عازم اردوي راهيان نور هستند در گوشه گوشه هاي اين مناطق بدنبال شعار ما مي توانيم باشند...
به همت بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشکي ايران مراسم افتتاحيه اردوي راهيان نور با حضور سردار نقدي معاون فرهنگي اجتماعي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، حجت الاسلام والمسلمين دکتر عيسوي مسئول نهاد رهبري دانشگاه و خانواده هاي معظم و محترم شهداء و جمعي از دانشجويان و اساتيد روز يکشنبه 15 اسفند ماه در سالن همايشهاي رازي دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار شد.
در اين مراسم با شکوه حجت الاسلام والمسلمين دکتر عيسوي به ايراد سخنراني پرداخت .وي در سخنان خود گفت اردوي راهيان نور که در چند سال اخير الحمدالله مرتب برگزار مي گردد منشاء بسياري از برکات شده است و از اين بابت خداوند متعال را شاکر هستيم.
وي خاطر نشان ساخت مناطقي که شما عزيزان سفر مي کنيد مناطق پر از رشادتها، شهادتها و خاطره هاست و انشالله بتوانيم در اين سفر توشعه معنوي مناسبي را اندوخته سازيم. خداوند متعال نعمتهاي بيشماري را به ما اعطاء کرده است يکي از اين نعمت ها سرزمين ما و به خصوص سرزمين خوزستان و منطقه غرب کشور است که حوادث تاريخي عجيبي را در سي و اندي سال پيش در بر داشته و برماست که از اين فرصتها به نحو احسن استفاده کنيم.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشکي ايران با ياد کردن و ذکر خاطره هاي گوناگون از زمان جنگ بعنوان کسيکه مستقيم در صحنه هاي مختلف جنگ با عناوين مختلف حاظر بود بيان داشت بر کسي پوشيده نيست چه دوست و چه دشمن که ما با عدم وجود امکانات در جنگي کاملاً نابرابر در مقابل هجوم دشمن بعثي مقاومت کرديم بدون آنکه در آن زمان آينده اي روشن براي خودمان متصور باشيم با شرايط سخت و دشواري که در آن زمان بر ما حاکم بود و حتي در اواخر جنگ با توجه به اينکه در خيلي از جهات پيشرفت مي کرديم اما حوادثي پيش مي آمد که شرايط برخلاف ميل ما پيش مي رفت. ولي يأس از ديگران و اميد به خداوند نوع حالت و فکري را در رزمندگان ما ايجاد کرد که ما بايد حرکت و تلاش کنيم و بر پاي خود بايستيم بدون هيچ چشم داشتي به بيگانه.
همه اين مسائل دوران جنگ و دفاع مقدس اتفاقات ويژه اي بود که ما را وادار مي کند به مسائل دفاع مقدس يک نگاه ويژه داشته باشيم.
شما عزيزاني که به اين مناطق اعزام مي شويد بدنبال مفهوم ما مي توانيم باشيد و اين را در گوشه گوشه هاي مناطقي که سفر مي کنيد جستجو کنيد و اين نياز امروز ما است که با تأسي از دوران دفاع مقدس و اميد به خدا شعار ما مي توانيم را درک کنيم.
وي افزود جنگ ، چهره هاي گوناگوني دارد و به نظرم چهره واقعي و اصلي آن را کم ديده ايم و به ما نشان داده اند و در اين زمينه ما بايد بيشتر تلاش کنيم. اگر به جنگ بخواهيم مثل هر پديده ديگر جامع نگاه کنيم علاوه بر جنبه عاطفي آن مثل احساسات و حس علاقه اي که به وطن و اسلام و در بين رزمندگان وجود داشت و در حد اعلاء آن هم بود بايد به چهره و جنبه ديگر جنگ نيز نگاه کنيم و آن چهره چهرهء " ما مي توانيم "بود. " ما مي توانيم "در يک جهاني بي پناه و نااميد و يأس به جهاني قدرتمند به همراه اميدواري به آينده اي که خودمان آن را با شعار ما مي توانيم ساخته بوديم.
ما نبايد اجازه دهيم در دوران بعد از جنگ اين شعار و روحيه و هدف در جامعه کمرنگ شود. بلکه بايد شرايطي ايجاد کرد که اين چهره از جنگ بيش از پيش در جامعه بسط و گسترش پيدا کند. و بخصوص نبايد کارهاي هنري سطحي توليد شود که موجب تحريف جنگ تحميلي و دفاع مقدس شود. و از اين نقطه نظر به آثار هنري در حوزه دفاع مقدس انتقاد وارد است.
وي در پايان خاطر نشان ساخت دانشجويان و اساتيد عزيز و بزرگوار که به مناطق جنگي عازم هستند سعي کنند از اين جنبه هايي که عنوان شد به اين مناطق نگاه کنند جنبه هاي که شعار ما مي توانيم در آن به راحتي متبلور مي شود بعنوان مثال مي توان به عمليات مقدماتي والفجر اشاره کرد و مسئله عبور از اروند به چرايي چگونگي و اينکه با چه طرحي و با چه روحيه اي رزمندگان ما موفق شدند و توانستند اين کار بزرگ را انجام دهند.