• 1393/11/25 - 08:30
  • - تعداد بازدید: 891
  • - تعداد بازدید کنندگان: 891
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

برگزاري چهاردهمين کارگاه هم انديشي استادان دانشگاه علوم پزشکي ايران در مشهد مقدس

چهاردهمين دوره کارگاه دانش افزايي استادان دانشگاه علوم پزشکي ايران با حضور حجت الاسلام والمسلمين عيسوي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و جمعي از استادان اين دانشگاه از روز چهارشنبه 22 بهمن لغايت 24 بهمن ماه به مدت 16 ساعت در مشهد مقدس و در جوار حرم حضرت ثامن الحجج علي بن موسي رضا (ع)

306742.mp3 برگزاري چهاردهمين کارگاه هم انديشي استادان دانشگاه علوم پزشکي ايران در مشهد مقدس



 


 


آلبوم تصاوير 1 آلبوم تصاوير


چهاردهمين دوره کارگاه دانش افزايي استادان دانشگاه علوم پزشکي ايران با حضور حجت الاسلام والمسلمين دکتر عيسوي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و جمعي از استادان اين دانشگاه از روز چهارشنبه 22 بهمن لغايت 24 بهمن ماه به مدت 16 ساعت در مشهد مقدس و در جوار حرم حضرت ثامن الحجج علي بن موسي رضا (ع) برگزار گرديد.



در ابتداي اين کارگاه که با موضوع تعليم و تربيت اسلامي برگزار گرديد حجت الاسلام و المسلمين دکتر عيسوي با تبريک ايام ا... دهه مبارک فجر و 22 بهمن سالروز پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي و عرض خيرمقدم به استادان دانشگاه به بيان اهداف برگزاري اين دوره ها اشاره نمودند و افزودند اين دانشگاه جزء اولين دانشگاه هايي بود که در سال 1389 اين دوره ها را با توجه به سرفصل هايي که از طرف دفتر هم انديشي استادان و نخبگان نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها تصويب شده است برگزار کرد. و يکي از سرفصل هاي آن موضوع تعليم و تربيت اسلامي است که دومين دوره آن را در جوار حرم رضوي برگزار مي شود.



سپس دکتر علوي  عضو هئيت علمي دانشگاه شهيد باهنر کرمان، استاد تعليم و تربيت اسلامي به تشريح روس دوره تعليم و تربيت اسلامي پرداختند و عنوان کردند يکي از مباني تربيت اسلامي تاثير ظاهر بر باطن است، به گونه اي که تغيير ظاهر انسان به مرور زمان باطن فرد را نيز تحت تاثير قرارداده و اين امر به دو روش تلقين به نفس و تحميل به نفس صورت مي گيرد.



از ديگر مباني که استاد علوي بيان نمودند تاثير باطن بر ظاهر مي باشد به گونه اي که انسان زماني که به بينش و ايمان رسيد در ادامه باعث تحول در باطن انسان مي شود و ظاهر انسان نيز متاثر از باطن تغيير خواهد کرد، با مداومت و محافظت از عمل نيک، بينش و ايمان شاکله فرد تغيير نموده و به سمت ايمان و خداوند باري تعالي حرکت خواهد نمود که شخص در اين مرحله مي تواند روي شرايط تاثير گذار باشد.



يکي از مباني تربيت اسلامي ديگري که استاد علوي مطرح فرمودند جذبه حسن و احسان مي باشد که در شرح اين مبني گفتند انسان مي تواند با ايجاد آراستگي در ظاهر و تزيين کلام در قلبها ورود کرده و مبلغ خوبي براي اسلام باشد.


وي در ادامه به بيان اصول ديگري از جذبه حسن و احسان پرداخت که به مواردي همچون مبالغه در عفو ، توبه ، تبشير مي توان اشاره نمود.



در پايان اين دوره از کارگاه استاد علوي علاوه بر اينکه به جمع بندي مطالب ارائه شده پرداخت مباني ديگري از تربيت اسلامي از جمله تطور و وسع آدمي، کرامت، انديشه ورزي را نيز براي استادان حاضر تبيين نمود.


قابل ذکر است که در طول اين کارگاه استادان حاضر به پرسش و پاسخ و اظهار نظر پيرامون موضوعات ياده شده پرداختند.




  • گروه اخبار : اخبار پايگاه
  • کد خبر : 306742
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings