برگزاري دوره دانش افزايي استادان با موضوع تاريخ تمدن و تمدن سازي در عصر جديد
برگزاري دوره دانش افزايي استادان با موضوع تاريخ تمدن و تمدن سازي در عصر جديد
307417.mp3
برگزاري دوره دانش افزايي استادان با موضوع تاريخ تمدن و تمدن سازي در عصر جديد
اين دوره با توجه به اهميت موضوع تمدن سازي و لزوم تبيين ابعاد گوناگون آن در سطوح ملي، منطقه اي و بين المللي طراحي و برگزار شد .
دکتر کوشکي با اشاره به ويژگيهاي جامعه تمدن ساز از جمله لزوم شناخت جامعه از خود به عنوان هويت واحد، شناخت نياز ها و امکانات بومي و نيز تلاش براي برطرف کردن نيازها و خواسته ها از طريق امکانات بومي و داشته ها به نقش دانشمندان و نخبگان براي تشخيص علل ضعف و تلاش براي برطرف کردن آنها در جوامع تمدن ساز تاکيد نمودند.
بررسي و تبيين ويژگيها و دستاوردهاي دوران صفويه بعنوان آخرين دوره تمدني در ايران و بروز و ظهور استعدادهاي فکري و مباني فلسفي و ذوق هنري و معماري و ... نيز تحليل وضعيت جامعه ايران در يکصد سال اخير و همچنين وضعيت فعلي جامعه ايران از ديگر موضوعاتي بود که مورد بحث و بررسي قرار گرفت. سقوط تمدني جامعه ايراني از اواخر دوران صفويه به بعد معلول از خود بيگانگي جامعه و عدم درک هويت فردي و اجتماعي بوده که توسط عوامل دروني و بيروني القا شده است.
تلاش نخبگان فکري و علمي جامعه براي درک و شناخت گذشته و حال خود و تسري آن به بدنه جامعه براي به حرکت درآوردن و جوشش استعدادهاي دروني افراد و گروههاي دغدغه مند-که نيازها و مسائل جامعه را بر نيازهاي شخص خود اولويت و ترجيح مي دهد- مي تواند در بازسازي هويت و تمدن سازي در عصر جديد کمک نمايد.
در اين دوره با ذکر نمونه هاي فراوان مولفه هاي قدرت يک جامعه براي تمدن سازي که بايستي بصورت متوازن و همسان رشد کنند مورد بحث واقع شد که درباره هرکدام از اين مولفه ها از جمله توجه به کارآمدي نيروي انساني، توليد علم، اقتصاد قوي و بدون اتکاء به نفت، توجه به نخبگان جامعه درکنار قدرت هاي دفاعي و بازدارندگي جداگانه تحليل و تبيين گرديد.
لينک خبر در خبرگزاري فارس
(14).jpg)
(15).jpg)
(14).jpg)
: