اولين دوره آموزشي مهارت افزائي
اولين دوره آموزشي مهارت افزائي
307361.mp3
اولين دوره آموزشي مهارت افزائي
دوره ي آموزشي مهارت افزائي در کنترل و مديريت شرايط بحران با حضور مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دانشگاه و ائمه جماعات و روحانيون داوطلب جهادي سلامت در سالن آمفي تئاتر معاونت دانشجوئي و فرهنگي دانشگاه در روز دو شنبه مورخ 23 تيرماه برگزار شد.
شروع دوره با تلاوتي از قرآن کريم و سرود جمهوري اسلامي ايران آغاز شد و سپس حجت الاسلام والمسلمين آقاي احمدي معاون نهاد رهبري دانشگاه ضمن خير مقدم و آرزوي سلامتي و تندرستي هدف از برگزاري دوره آموزشي مهارت افزائي در کنترل و مديريت شرايط بحران نکاتي را اشاره کردند.
وي افزود مهارتهايي که در اين دوره دوستان عزيز مي آموزند فاکتورهاي ارتباطي و باليني است که مجموع اين دوره در طول 32 ساعت است که در 8 هفته برگزار مي شود.
حجت الاسلام احمدي اشاره کرد که اين دوره در دو بخش مهارت هاي عمومي ارتباطي و مهارت شرايط بحراني در حوزه ي باليني برگزار مي گردد و اينکه انتظار مي رود بعد از اتمام دوره ؛ ائمه محترم جماعات و روحانيون داوطلب حضور موثرتري در بخش هاي درماني داشته باشند.
سپس استادمدعو ، استاد اصغرنژاد با عنوان مقدمه سخنراني خود را با اين مطلب که مراحل زندگي افراد ( نوزادي ،خردسالي،کودکي،نوجواني،جواني ،ميانسالي و کهنسالي است آغاز و وارد بحث و گفتگو شدند.
ايشان ابراز داشتند که هريک از اين مراحل ابزار شناختي دارد و ابعاد گوناگوني دارد و هر يک از اينها رفلکسهايي است که محيط حول و محور خود را شناسائي مي کند و کم کم با حرکات و سکنات خود و اطرافيان اعم از پدر،مادر،برادر و .... و حواس پنجگانه ي خود آشنائي بيشتري به تدريج پيدا مي کند.
استاد اصغر نژاد در پايان اشاره کردند که انسانها با هم مذاکره مي کنند و قاعده ي آن رعايت نوبت در تکلم و حرف زدن است . شغل ماها معلمي است و خيلي خوب حرف مي زنيم ،معلم ها اگر چنانچه خوب حرف مي زنند و خوب مي شنوند خود اين يکي از نکات و تکنيکهاي مذاکره ي طرفين است.
: