سلسله جلسات تدبر در قرآن کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۳ |
در ادامه سلسله جلسات تدبر در قرآن کریم ششمین جلسه آموزش روخوانی و مفاهیم قرآن کریم با حضور پرشور دانشگاهیان علوم پزشکی ایران روز دوشنبه 13 آبان ماه در مسجد امام حسین (علیه السلام) برگزار شد.
در این جلسه استاد دکتر علیرضا بحرالعلوم ضمن گرامیداشت فرارسیدن 13 آبان ماه در سخنان خود با اشاره به ۳ سوره مائده، ممتحنه و حجرات گفت: که این سه سوره شریفه با خطاب یا ایها الذین آمنوا آغاز می‌شود و سوره هایی هستند مدنی که مربوط به ۱۰ سال حکومت پیامبر اکرم (ص) در مدینه می باشند که بیشتر آداب اجتماعی و شرایط رفتار عمومی در میان مسلمانان را در برمی گیرد و این از ویژگیهای قرآن کریم است، در حقیقت قرآن کتابی است که علاوه بر آیات توحیدی فقهی و عرفان به آداب اجتماعی و اخلاقی توجه ویژه نموده است. وی در بخشی دیگری از سخنان خود با اشاره به بخشی از همین آیات شریفه گفت: در آیات ابتدایی این سوره رعایت شأن پیامبر اکرم و عدم پیشی گرفتن در قول و فعل از ایشان تاکید شده است و عدم رعایت این نکات باعث از بین رفتن اعمال خیر و حبط آنها را بیان نموده است.
در تفاسیر مختلف مواردی از رفتار مسلمین و صحابه در صدر اسلام آورده شده است که مبتنی بر این نکات می‌باشد و در حال حاضر ما باید این موارد را در حضور ائمه طاهرین (علیهم السلام) رعایت نماییم. و همچنین این موارد را باید در خصوص رهبر جامعه اسلامی و امام جامعه رعایت کنیم و از ایشان پیشی نگیریم.

دفعات مشاهده: 89 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر