جلسه آموزش روخوانی و مفاهیم قرآن کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۷ |
بهترین شما کسی است که قرآن را بیاموزد و آموزش دهد. نهج الفصاحه ص۴۷۳ ،ح۱۵۲۴ - وسایل الشیعه ج۶ ، ص۱۶۷ ، ح۷۶۴۱
قرآن، پیام روشن الهی است که همه انسان‏ها را به راستی و رستگاری دعوت می‏کند.از صدر اسلام تاکنون، آموزش این پیام جاودانه الهی، از مهم‏ترین اهداف تعلیم و تربیت در میان مسلمانان بوده است.
در کشور ما نیز، به اقتضای جایگاه دین اسلام در فرهنگ مردم ایران و جایگاه ویژه قرآن در اعتقادات دینی، باید آموزش قرآن مورد توجه همگان باشد تا شرایط مساعد برای تحقق اهداف این آموزش فراهم آید. از این رو مسجد امام حسین (علیه السلام) در نظر دارد جلسات آموزش روخوانی و مفاهیم قرآن کریم را دوشنبه ها هر دو هفته یکبار از ساعت 8 الی 8:30 در مسجد امام حسین (علیه السلام) دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار نماید از علاقمندان دعوت می شود در این جلسات حضور به هم رسانند.
لازم به ذکر است که این دوره توسط استاد دکتر بحرالعلوم تدریس خواهد شد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با داخلی 2812 تماس حاصل فرمایید.

دفعات مشاهده: 509 بار   |   دفعات چاپ: 36 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر