دوره دانش افزایی استادان با موضوع تمدن و رسانه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۴ |
دوره دانش افزایی استادان با موضوع تمدن و رسانه در دوبخش مجزا با حضور جمعی از استادان دانشگاه علوم پزشکی ایران، روزهای 5 و 16 تیرماه در سالن کنفرانس کتابخانه مرکزی این دانشگاه برگزار شد.
بخش اول این دوره با موضوع نقش رسانه های غرب در پیشبرد اهداف تمدنی غرب و توسعه و نفوذ فرهنگ غرب در سایر جوامع بود که با حضور دکتر محسن بیات برگزار شد و بخش دوم این دوره با موضوع بررسی دوره های تلاقی تمدن اسلام و تمدن غرب بود که دکتر موسی نجفی رئیس پژوهشکده فرهنگ، انقلاب و تمدن اسلامی آن را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
لازم به ذکر است این دوره هشتمین دوره مرتبط با موضوع تاریخ تمدن و هفتاد و ششمین دوره دانش افزایی از سال 93 تاکنون است.

دفعات مشاهده: 610 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر