دوره دانش افزایی استادان با موضوع حقوق بشر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۴ |
دوره دانش افزایی با موضوع حقوق بشر به مدت 8ساعت در روزهای 12 و 13 تیرماه با حضور جمعی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی ایران در سالن کنفرانس ستاد مرکزی این دانشگاه برگزار شد.
این دوره دانش افزایی با همکاری کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران در قالب موضوعات متنوع در سه بخش اجرا شد. بخش اول در خصوص اهمیت و ضرورت گفتمان حقوق بشر اسلامی بود که با توجه به قرائت های گوناگون از اسلام در این زمینه و لزوم آگاهی نسبت به این برداشتها دکتر مظفری آن را مورد بحث و بررسی قرار داد. بخش دوم نیز با موضوع تحریم های ایران در حوزه حقوق بشر و بررسی تمامی تحریم ها از منظر حقوق بشر جهانی بود که با حضور دکتر امیر ساعد وکیل برگزار شد و در بخش سوم  مبحث وضعیت حقوق بشری ایران و جهان با حضور دکتر محمدحسین ضیایی فر دبیر کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران مورد بررسی انجام گرفت.
لازم به ذکر است این دوره پنجمین دوره با موضوع حقوق بشر و هفتاد و پنجمین دوره دانش افزایی از سال 93 تاکنون است.

دفعات مشاهده: 569 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر