برگزاری حلقه های معرفت، کرسی نقد و نظر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۱ |
به مناسبت ماه بهار قرآن، ماه مبارک رمضان ویژه برنامه حلقه های معرفت، کرسی نقد و نظر هر روز پس از اقامه نماز ظهر و عصر و سخنرانی معارفی با حضور جمعی از دانشگاهیان در مسجد امام حسین (علیه السلام) برگزار می شود.
در این برنامه که با محتوای فرهنگی و مذهبی و اجتماعی، سیاسی برقرار می باشد حجج اسلام انواری و مهدوی با طرح موضوعات قرآنی و اجتماعی ... با رویکرد تفکر نقادانه با حاضرین در جلسه به نقد و نظر پیرامون موضوعات مطرح شده در جلسه می پردازند.
زمان این جلسه به مدت 15 دقیقه می باشد که از اولین روز ماه مبارک رمضان هر روز با موضوعاتی نظیر: "آیا قرآن معجزه است؟" "مصادیق اعجار قرآن" " حجاب اجباری یا اختیاری" مورد نقد و بررسی قرار گرفته است.
علاقمندان جهت اطلاع بیشتر می توانند با داخلی 2812 دفتر مسجد امام حسین (علیه السلام) تماس حاصل نمایند.

دفعات مشاهده: 752 بار   |   دفعات چاپ: 53 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر