جلسه ستاد ترویج فرهنگ و اقامه نماز دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۳ |
جلسه ستاد ترویج فرهنگ و اقامه نماز دانشگاه با حضور دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، حجت الاسلام و المسلمین دکتر عیسوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه و اعضای حقیقی و حقوقی آن روز چهارشنبه 10 بهمن ماه ساعت 15 در سالن شورای ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین احمدی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی ایران ابتدا گزارشی از پیگیری مصوبات جلسات گذشته این ستاد ارائه نمود و به ارزیابی تحقق اهداف ستاد اقامه نماز با تکیه بر سند راهبردی فرهنگ نماز دانشگاه پرداخت.
وی همچنین پیرامون طرح تجهیز بخش های بیمارستانی به ملزومات نماز و نیایش گزارش اجمالی ارائه نمود. در این جلسه موضوعاتی همچون طرح های تحقیقاتی مرتبط با نماز و سلامت معنوی و ضرورت برگزاری دوره های آموزش احکام به کارکنان حوزه بالینی ارزیابی وضعیت مسجد امام حسین (علیه‌السلام) دانشگاه از جهت سازه و مقاومت و رفع معایب آن و همچنین ضرورت تصریح در تجهیز و رفع نواقص نمازخانه های دانشگاه مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
در پایان معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از صدور احکام جدید اعضای ستاد اقامه نماز تا پایان بهمن ماه خبر داد.

دفعات مشاهده: 81 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر