گرامیداشت سالروز حماسه نه دی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۹ |
مراسم گرامیداشت سالروز حماسه نه دی امروز با حضور جمعی از دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی ایران در مسجد امام حسین (علیه السلام) برگزار شد.
در این مراسم ابتدا آقای سجاد بهروز یکی از دانشجویان دانشگاه متن بیانیه دانشجویان را به مناسبت همین روز قرائت کرد و در پایان این مراسم کلیپ سخنان مقام معظم رهبری در خصوص نه دی ماه پخش شد.

متن این بیانیه به شرح ذیل است:

بسمه تعالی
9 دی برای همیشه در تاریخ پر افتخار ملت ایران ثبت شده است و ثابت گردید تا نور ولایت در دلهای این مردم شعله می کشد هیج خطری نمی تواند این نظام را تهدید کند.
بی شک حماسه 9 دی تصویری شفاف از دلدادگی مردم به اسلام عزیز و رهبر و مقتدای خود است.
ما دانشجویان تأکید داریم که 9 دی فصل تازه ای از بصیرت مردم ولایت مدار را به تصویر کشید که یاد آور دلیری و ایثارگری های فراموش نشدنی مردم در عرصه جهاد و شهادت است.
لذا بدینوسیله گرامی می داریم حماسه یوم ا... نهم دی ماه را همانطور که رهبر فرزانه انقلاب فرمود: روز 9 دی در تاریخ ماندگار است.
ترسیم ره امام یعنی 9 دی
بر زخم دل التیام یعنی 9 دی
ما منتقمان روز عاشوراییم
مختار ببین قیام یعنی 9 دی
اکنون که در سالگرد این  حماسه بزرگ قرار داریم این نکته را یادآور می شویم که مردم عزیز ایران در نهم دی ماه در یک حضور بیاد ماندنی از یک امتحان بسیار دشوار، پیروز و سربلند بیرون آمدند و اینک این مطالبه از مسئولین و منتخبین مردم است که با تداوم بصیرت و درک انقلابی در مقابله با فتنه های گوناگون اعم از اقتصادی و فرهنگی؛ مسیر انقلاب را ادامه داده و با درایت و بصیرت این کشتی انقلاب را به ناخدای اصلی آن حضرت بقیه ا... تحویل دهند.

والسلام علیکم و رحمه و برکاته

دفعات مشاهده: 179 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر