جشن شب یلدا در خوابگاه های دختران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱ |
در شبی که در آن انار محبت دانه می شود و سرخی عشق و عاطفه نثار کاسه های لبریز از شوق است و حافظ و فردوسی و مولانا با ادبیات شیرین فارسی میزبان جمعهای صمیمی اند ...
به همت دانشجویان فعال فرهنگی در خوابگاهها و حمایت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت دانشجویی – فرهنگی مراسم کهن شب یلدا در تمامی خوابگاههای خواهران برگزار گردید که مورد استقبال اکثریت دانشجویان حاضر در خوابگاه دانشجویان قرار گرفت.
در این مراسم دانشجویان برنامه های جذاب، مفرح و متنوعی از جمله جشنواره غذا تزئین میز یلدا، مشاعره، شاهنامه خوانی، گل یا پوچ، لباهنگ، پانتومیم و .... برگزار نمودند.
لازم به ذکر است در هر قسمت از مسابقات جوایزی به برگزیدگان اهداء گردید. در آخرین شب پاییزی از حاضرین با تنقلات یلدایی پذیرایی شد و با نظر اکثریت حاضرین بلندترین شب سال از جمله به یاد ماندنی ترین شب های خوابگاهی ایشان در خاطره ها ثبت شد.

دفعات مشاهده: 264 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر