دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۹ |
برنامه های دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه

برنامه جدید:

برگزاری دوره های دانش افزایی و نشست های هم اندیشی در مشهد مقدس (روی عکس زیر کلیک کنید)

دوره های دانش افزایی
این دوره ها در طول سال برگزار می شود. حداقل زمان هر دوره، هشت ساعت و معادل یک امتیاز برای ماده یک ارتقاء است.
عنوان دوره دانش افزایی

زمان برگزاری

نشست های هم اندیشی
نشست های هم اندیشی به منظور فراهم نمودن زمینه تبادل نظر و ارائه راهکار در حل مسائل و موضوعات دانشگاهی یا کشوری است .
عنوان نشست

نشست های تحلیلی و پرسش و پاسخ
این نشست ها با حضور تحلیلگران و کارشناسان خبره در موضوعات گوناگون، پیرامون مسائل سیاسی اجتماعی روز،بصورت ماهیانه برگزار می گردد.
عنوان نشست تحلیلی

کارگاه های توانمندسازی
این کارگاه ها در حال حاضر ویژه استادان مشاور و مرتبط با مهارت های مشاوره و تعامل با دانشجویان، طراحی و اجرا می گردد.
عنوان کارگاه

سفر های مشهد مقدس
معمولا زمان برگزاری این سفرها که بصورت انفرادی و خانوادگی است بهمن ماه است که برای ثبت نام اطلاع رسانی خواهد شد.
عنوان دوره دانش افزایی/ نشست هم اندیشی

انتخاب و ثبت نام

دفعات مشاهده: 1575 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر