مراسم شهادت امام حسن مجتبی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۵ |
مراسم شهادت کریم اهل بیت (علیهم السلام) حضرت امام حسن مجتبی (علیه السلام) با حضور جمعی از دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی ایران روز چهارشنبه 25 مهر ماه در مسجد امام حسین (علیه السلام) دانشگاه برگزار شد.
این مراسم بعد از اقامه نماز ظهر و عصر برپا گردید و حجت الاسلام والمسلمین بیگدلی پیرامون شخصیت والای حضرت امام حسن مجتبی (علیه السلام) به ایراد سخنرانی پرداختند.
وی در سخنان خود با اشاره به کتاب نهج البلاغه (شامل برخی از سخنان و خطبه ها و نامه ها و کلمات قصار حضرت علی (علیه السلام) می باشد) به نامه 31 این کتاب که برای فرزندش امام حسن مجتبی (علیه السلام)، هنگام بازگشت از جنگ صفین نوشته اند را بازگو کرد.
حضرت امام علی (علیه السلام) در این نامه بهترین روش تربیتی و اخلاقی را برای نصیحت فرزندش بکار برده است. ایشان ابتدا جنبه عاطفی و احساسی ارتباط خود را با فرزندش طرح نموده و عواطف او را سخت تحت تأثیر قرار داده و بعد او را به اطاعت از خدا و رعایت تقوای الهی دعوت می کند.
در پایان این مراسم شرکت کنندگان همراه با مداح اهل بیت (علیهم السلام) آقای سید محمدرضا میری به نوحه خوانی و سینه زنی پرداختند.

دفعات مشاهده: 244 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر