سنت عزاداری در دانشگاه علوم پزشکی ایران 8 ساله شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۲۷ |
صدا خیلی خیلی زود گوش و دلت را همراه می‌کند، در محیط دانشگاه که قدم می‌زنی در هر گوشه آن حرف و کلام یکی است گویا همه بر آن شده اند تا در این محیط علمی از شور حسینی به سوی شعور حسینی حرکت کنند. اگر خوب نگاه کنی فرقی نمی کند استاد، دانشجو و کارمند همه و همه در قالب هیئت‌های مذهبی دانشگاه علوم پزشکی ایران روز دوشنبه 26 شهریورماه، ششمین روز از دهه اول ماه محرم دسته های سینه زنی و عزاداری به پا کردند تا درکنار زنده نگه داشتن سنت عزاداری سرور و سالار شهیدان جهان که مدت هشت سال از عمر آن در این دانشگاه می گذرد سعی بر آن دارند تا به رسم دیگر با شناخت علل وعوامل ایجاد این حادثه بزرگ، پیامهای عاشوراء را درک نموده و در مسیر این حادثه عظیم حرکت نموده و بیعت خود را با آرمانهای این امام بزرگ مستحکم تر نمایند.
در ششمین روز از ماه محرم الحرام عزاداران حسینی در دانشگاه علوم پزشکی ایران بعد از پیوستن دسته های عزاداری در محل مزار شهدای گمنام دانشگاه همنوا با مداحان اهل بیت (علیهم السلام) این دانشگاه پس از طی طریق در محوطه دانشگاه در مسجد امام حسین (علیه السلام) گرد هم آمدند و پس از نوحه خوانی، عزاداری و سینه زنی به یاد همه مصائب شهدای کربلا و آن امام عزیز و یاران با وفایش به سوگ نشستند.
عزادارن حسینی سپس به بیانات حجت الاسلام والمسلمین خان بیگی گوش فرادادند. وی در سخنان خود با اشاره به آیات متعدد قرآن و همچنین حدیث لایوم کیومک یا ابا عبدالله الحسین(علیه السلام) گفت: برخی ازروزهای خدا برای مشرکان و کافران ابتر هستند و برخی از روزها در مقابل این معنی می باشند که روز تجلی ایمان و در مسیر آن روز تبلور یک فرهنگ است که از آن صفات نیکویی نظیر شهادت طلبی و ایثار شجاعت و همه صفات نیکو ظهور و بروز پیدا می کند وی این صفات را با توجه به حوادث کربلا برای حاضران تبیین نمود.
سپس عزاداران با ندای اذان  ظهر نماز را با امامت حجت الاسلام والمسلمین دکتر عیسوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه اقامه نمودند.
در انتهای این مراسم عزاداران مهمان سفره حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) بودند.

دفعات مشاهده: 439 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر