دوره معرفتی ضیافت رضوی ویژه فعالین دانشجویی در مشهد مقدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۷ |
به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها دوره معرفتی ضیافت رضوی با حضور دانشجویان دانشگاههای استان تهران از تاریخ 28 تیرماه لغایت 4 مرداد ماه در مشهد مقدس برگزار شد.
در این دوره آموزشی و معرفتی تعداد ۳۰ نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز حضور داشتند که با شعار #پای_کار_انقلابیم به موضوعات سیاسی و مسائل داخلی و منطقه ای و بین المللی پرداخته شد. به گفته حجت‌الاسلام والمسلمین احمدی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی ایران این دوره آموزشی با هدف ایجاد انگیزه، تقویت روحیه انقلابی گری، اشتراک گذاری و تبادل فعالیت ها و ایده های فرهنگی و ارائه مباحث تبیینی در حوزه حل مسائل داخلی کشور برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین احمدی همچنین گفت: دانشجویان در این دوره به دو صورت برگزاری جلسات و کارگاه ها به بحث و بررسی پیرامون پنج عنوان و سرفصل پرداختند وی در ادامه با بیان ضرورت ایجاد امید و نشاط مسئولیت پذیری انقلابی به کیفیت دوره و اساتید مدعو اشاره کردند و افزودند مهمترین دستاورد برگزاری این دوره معرفتی تقویت حس خودباوری، روحیه مطالبه گری، امید به حل مشکلات کشور با تکیه بر تلاش و هم افزایی نیروهای دغدغه‌مند جوان بود.
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی ایران ویژگی مهم این دوره آموزشی را، مشارکت دانشجویان در مباحث و مدیریت کردن تمامی امور مربوط به دوره توسط خودِ دانشجویان دانست. وی علاوه بر اشاره به برنامه‌های غیر آموزشی این دوره از جمله حلقه های معرفت، پرسش و پاسخ اعتقادی... به تشریح فعالیت‌های فوق برنامه ای از جمله اکران فیلم، فعالیت‌های ورزشی و تفریحی و مسابقات فرهنگی نیز پرداخت.

دفعات مشاهده: 362 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر