برگزاری 4دوره دانش افزایی استادان با موضوعات مختلف در تیرماه97

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۶ |
دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی ایران 4 دوره دانش افزایی استادان با موضوعات مختلف، با حضور اساتید این دانشگاه از هفته اول تا پایان تیرماه  در سالن اجتماعات ستاد مرکزی دانشگاه برگزار نمود. این دوره های دانش افزایی به تفکیک هر دوره به شرح زیر انجام گرفت:
دوره دانش افزایی با موضوع سبک زندگی (با محوریت زن و خانواده)
با توجه به اهمیت موضوع سبک زندگی و نیز نقش و جایگاه زن و خانواده در زندگی این دوره با حضور مدرس مدعو خانم دکتر فرهمندپور عضو هیأت علمی دانشگاه تهران و مشاور اموردینی و خانواده  برگزار شد. این برنامه با پیشنهاد مدرس مدعو به منظور ایجاد فضای تعاملی مناسب صرفا با حضور اعضای هیأت علمی خانم در دانشگاه ارائه شد. در این دوره مباحث مهمی نظیر نگاه به زن در اسلام، خانواده و محوریت زن در تامین نیازهای عاطفی و تربیتی خانواده و آسیب شناسی موضوع در وضعیت اجتماعی فعلی  با مشارکت فعال شرکت کنندگان مورد بحث و بررسی قرار گرفت. مدت زمان ارائه این بحث 8ساعت بود و روزهای چهارشنبه و پنجشنبه صبح 4و5تیر ماه برگزار شد.
دوره دانش افزایی با موضوع مهارت های زندگی
این دوره که در واقع بخش تکمیلی دوره قبلی به حساب می آمد با حضور خانم دکتر فرهنمندپور به موضوعات درون خانواده ای و مهارت های ارتباط همسران و فرزندان پرداخت و در آن باورها و نگرش های گوناگونی که منجر به نتایج مختلف در سبک زندگی خانوادگی میشود مورد بحث قرار گرفت و جایگاه امروز و گذشته زن در خانواده و جامعه با توجه به تغییر دیدگاهها و رویکردها نسبت به زن و همسر بررسی شد و فرصت ها و چالشهای پیش روی خانواده ها به بحث و اشتراک نظر گذاشته شد.
دوره دانش افزایی سبک زندکی (با موضوعات راهبردهای شناختی ارتباط با دانشجو و  راهکارهای تربیت فرزند)
این دوره با حضور دکتر عبدالعظیم کریمی روانشناس و کارشناس مسائل تربیتی در دو موضوع مجزا تحت عناوین "راهبردهای شناختی ارتباط با دانشجو" و "راهکارهای تربیت فرزند" برگزار شد. در این موضوعات مدرس مدعو با توجه دادن و نگرش به مسائل بنیادین در فرآیند رشد و تربیت انسان مباحث ریشه ای در تربیت و نیز ارتباط انسان و دانشجو مورد توجه قرار دادند و به موضوع مهمی چون تلاش برای خودانگیختگی فرزندان و دانشجویان اشاره نموده و اجتناب از آموزش ناهدفمند وغیر متناسب با استعداد و علایق مخاطب را با ذکر مثال های عینی و ملموس بیان کردند ایشان در ادامه با استناد به آیات و روایات مراحل رشد و تربیت از جمله آماده سازی، نیاز سنجی و ظرفیت شناسی و سپس فراهم نمودن زمینه برای رشد و پرورش فرد با بیان نمونه ها ، آموزه های دینی و تجربیات بشری تشریح کردند. شرکت کنندگان در این دوره با مشارکت در مباحث به غنای مباحث افزوده و زمینه پویایی و نشاط بیشتر را در جلسه فراهم نمودند.
این دوره در 8ساعت و روزهای چهارشنبه و پنجشنبه13و14تیرماه برگزار شد.

دوره دانش افزایی با موضوع معرفت شناسی(رابطه علم و دین)
 این دوره که با حضور حجت الاسلام دکتر طباطبایی دانش آموخته رشته فلسفه دین برگزار شد و به موضوع رابطه علم و دین پرداخت. در این جلسات نظریه تکاملی داروین و دیدگاه های مختلف در این زمینه از نگاه دانشمندان و فلاسفه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین به برخی نظریات ملحد مشهور ریچارد داوکینز اشاره شد و نقدهای فلسفی و علمی به این موضوع تشریح و ارزیابی گردید. این دوره روزهای سه شنبه و چهارشنبه 19و20تیرماه برگزار شد و حضور در این با توجه به اعلام قبلی برحسب علاقمندی به موضوع بوده است.

دفعات مشاهده: 244 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر