مراسم اختتامیه محفل قرآن کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۳ |
مراسم اختتامیه محفل انس با قرآن کریم با حضور حجت الاسلام والمسلمین بیگدلی و دکتر بحرالعلوم روز گذشته سه شنبه 22 خردادماه با شرکت جمعی از دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی ایران در مسجد امام حسین (علیه السلام) برگزار شد.
در این مراسم بعد از برگزاری " محفل انس با قرآن " حجت الاسلام والمسلیمن بیگدلی به ایراد سخنرانی پرداخت وی ضمن تقدیر و تشکر از حاضران بخاطر حضور مستمر و فعال در این جلسات نورانی پیرامون ارزش، اهمیت و اولویت ترویج قرآن و معارف قرآنی نکاتی را بیان کردند. در پایان این مراسم از طرف دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی ایران از دکتر بحرالعلوم تقدیر و تشکر بعمل آمد.
لازم به ذکر است که محفل انس با قرآن کریم از ابتدای ماه مبارک رمضان از شنبه تا سه شنبه هر هفته صبحها از ساعت 7:45 الی 8:15 برگزار شد. و در این محفل نورانی دکتر بحرالعلوم تلاوت، تجوید، صوت و لحن و مفاهیم قرآنی را آموزش داده و به بیان برخی از نکات قابل استنباط از آیات تلاوت شده پرداختند.

دفعات مشاهده: 384 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر