نشست دانشجویی تحلیل و بررسی کتاب خاطرات سفیر با حضور نویسنده

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۲ |
تحلیل و بررسی کتاب خاطرات سفیر با حضور نویسنده کتاب سرکار خانم دکتر نیلوفر شادمهری عضو هیئت علمی دانشگاه هنر با حضور جمعی از دانشجویان در غالب نشست دانشجویی، روز چهارشنبه 19 اردیبهشت در سالن کنفرانس کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
کتاب «خاطرات سفیر» با نگارشی صمیمی و ساده خواننده را به خوابگاهی در آنژه فرانسه می برد و او را با رویدادها، تجربه ها و خاطراتش شریک می کند. خاطرات دختر مسلمانی که در کشور فرانسه هر چند برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری حضور دارد اما سفیری شده است برای دفاع از حقیقت اسلام و مواجهه او با آدم های مختلف و اتفاقات متفاوت این خاطرات را جذاب تر می کند....
این کتاب درچند ماه گذشته جزء پر فروشترین کتابهای سوره مهر بوده و اکنون به چاپ هیجدهم رسیده است. در این نشست صمیمی که با حضور و استقبال دانشجویان برگزار شد خانم دکتر شادمهری به سوالات حاضرین پیرامون مسائل مطرح شده در کتاب پاسخ دادند.

دفعات مشاهده: 244 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر