اردوی فرهنگی – زیارتی مشهد مقدس ویژه دختران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۴ |
اردوی فرهنگی - زیارتی مشهد مقدس توسط واحد خواهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور بیش از 100 نفر از دانشجویان دختر در تاریخ 17 الی 20 بهمن ماه 96 برگزار شد.
در این اردوی 3 روزه کارگاههای آموزشی و برنامه های فرهنگی و تفریحی متنوعی با همکاری دانشجویان برگزار گردید. از جمله کارگاههای برگزار شده در این اردو عبارت بودند از کارگاه تلفیق طب سنتی و طب اسلامی توسط حجت الاسلام والمسلمین اعتضادی که در باب الهادی حرم مطهر و کارگاه مدیریت هیجانات عاطفی توسط حجت الاسلام والمسلمین عالی که در هتل محل اسکان برنامه های فرهنگی برگزار شده.
حرم گردی با همراهی و راهنمایی آقای سنقری انجام گرفت، مکانهای موزه گنجینه قرآنی و نفایس موزه فرش شمیم رضوان حرم مطهر، موزه مردم شناسی مورد بازدید دانشجویان قرار گرفت. حضور در مهمانسرای حضرت و صرف ناهار تبرکی از دیگر برنامه های این اردوی فرهنگی و زیارتی بود.
لازم به ذکر است که در این اردو مسابقات بلوتوثی سخنرانی علما – مسابقه کتابخوانی – مسابقه جدول از جمله برنامه های فرهنگی و حضور در سرزمین موجهای خروشان از جمله برنامه های تفریحی دانشجویان در این اردو بود.
لازم به ذکر است مجموعه اردوهای دانشجویی فرهنگی ـ زیارتی مشهد مقدس در تاریخ های 24 الی 27 بهمن ماه، 1 الی 4 اسفند ماه و 8 الی 11 اسفند ماه 96 برگزار خواهد شد.

موزه فرش

کارگاه طب سنتی

شمیم رضوی

موزه مردم شناسی