جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۷ |
جلسه ستاد اقامه نماز با حضور دکتر ناصری پور رییس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر عیسوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه و اعضای حقیقی و حقوقی ستاد اقامه نماز دانشگاه امروز دوشنبه 16 بهمن در سالن شورای ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین احمدی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ابتدا گزارشی از عملکرد و پیگیری های ستاد اقامه نماز دانشگاه در حوزه فعالیت های شش ماهه ارائه کرد. وی خاطر نشان ساخت که با پیگیری های این ستاد در این مدت طرح آموزش احکام ویژه کارکنان بالینی بیمارستانها و همچنین تجهیز و بهسازی نماز خانه های خوابگاهی و بیمارستانی به اجرا در آمده است.
در این جلسه علاوه بر اینکه پیرامون تجلیل از خادمین حوزه نماز و معرفی خوابگاه و بیمارستان نمونه در حوزه اقامه نماز و برخی موضوعات پیرامون نماز تصمیماتی اتخاذ شد، موضوعاتی نظیره تدوین آیین نامه احداث نماز خانه ها بر اساس استانداردها و شاخص های ابلاغی از سوی ستاد اقامه نماز، ایجاد سازو کارهایی جهت سوق دادن برخی از پژوهشهای اساتید و دانشجویان پیرامون نماز و سلامت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 578 بار   |   دفعات چاپ: 65 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر