• فرهنگی
  • هم اندیشی استادان و نخبگان
  • روابط عمومی
  • مسجد امام حسین دانشگاه(ع)

برگزاری دوره دانش افزایی استادان با موضوع تمدن اسلامی در مشهد مقدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۰ |
دوره دانش افزایی استادان دانشگاه علوم پزشکی ایران با موضوع تاریخ تمدن اسلامی با حضور دکتر محمد صادق کوشکی مدرس مدعو و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران از چهارم تا ششم بهمن ماه 96 در مشهد مقدس برگزار شد.
با توجه به اهمیت موضوع تمدن سازی و لزوم تبیین ابعاد گوناگون آن در سطوح ملی، منطقه ای و بین المللی، ویژگیهای جامعه تمدن ساز از جمله درونزایی و اتکا به توانمندیهای درونی و نیز مراحل مختلف تمدن سازی  از جمله مباحث این دوره بود که با تشریح بحث بحران هویت به عنوان یک چالش در تمدن سازی و یک جامعه تمدن ساز ادامه پیداکرد.
بررسی و تبیین ویژگیها و دستاوردهای دوران صفویه بعنوان آخرین دوره تمدنی در ایران و نیز تحلیل وضعیت جامعه ایران در یکصد سال  اخیر و همچنین وضعیت فعلی جامعه ایران از دیگر موضوعاتی بود که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اینکه ایران فعلی چگونه می تواند تمدن ساز باشد و در حال حاضر از چه مولفه هایی برای تمدن سازی برخوردار است و نیز عوامل چالش زا در این زمینه کدام است در ادامه مباحث مورد توجه واقع شد.
در کنار پرسش و پاسخ و فضای گفتگو و نقد و نظر در این جلسات، مولفه های قدرت یک جامعه برای تمدن سازی که بایستی بصورت متوازن و همسان  رشد کنند نیز مورد بحث واقع شد که درباره هرکدام از این مولفه ها از جمله توجه به کارآمدی نیروی انسانی، تولید علم، اقتصاد قوی و بدون اتکاء به نفت، توجه به نخبگان جامعه درکنار قدرت های دفاعی و بازدارندگی جداگانه تحلیل و بررسی صورت گرفت.
این دوره با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر عیسوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر جنیدی دبیر هم اندیشی استادان و دکتر مبارکی معاون توسعه دانشگاه به مدت سه روز در جوار بارگاه ملکوتی ثامن الحجج حضرت امام رضا (علیه السلام) برگزار شد.
ویژه برنامه حرم شناسی شامل بازدید از برخی بخش ها و صحن های حرم و همچنین موزه مرکزی آستان قدس رضوی با حضور کارشناس مربوطه  از دیگر برنامه های این سفر به شمار می رفت.
لازم به ذکر است این دوره یازدهمین دوره دانش افزایی استادان این دانشگاه در مشهد مقدس است که بیش از 250 نفر از اعضای هیأت علمی بصورت خانوادگی یا انفرادی در این سفرها شرکت نموده اند . این دوره پنجاه و یکمین دوره دانش افزایی از سال 93 تاکنون بوده است.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 367 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر