• فرهنگی
  • هم اندیشی استادان و نخبگان
  • روابط عمومی
  • مسجد امام حسین دانشگاه(ع)

کارگاه طرح سلامت معنوی در بیمارستان شفایحیائیان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۴ |
کارگاه طرح سلامت معنوی (آموزش احکام کارکنان بالینی) با حضور جمعی از کارکنان بالینی بیمارستان شفا یحیائیان دانشگاه علوم پزشکی ایران، روز دوشنبه 22 آبانماه در سالن اجتماعات این بیمارستان برگزار گردید.
در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین بیگدلی ضرورت برگزاری این دوره ها را برای شرکت کنندگان تشریح کردند و در ادامه این کارگاه آقای دکتر قربانی موضوع نماز را شامل: مسائل طهارت (وضوء، غسل، تیمم، جبیره و غیر جبیره) در شرایط مختلف اختیاری و اضطراری و نیز با توجه به وضعیت بیمار بصورت نظری و عملی به تفصیل برای شرکت کنندگان تبیین و تشریح نمودند. وی همچنین روش استفاده از ابزاری را که به بیمار برای تسهیل در انجام عبادات و تکالیف دینی کمک می کند آموزش دادند.
در این برنامه بسته فرهنگی شامل یک جلد کلام الله مجید، رساله پرسمان و کتاب سلامت معنوی به شرکت کنندگان اهداء گردید.
عکس:

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 164 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر