• فرهنگی
  • هم اندیشی استادان و نخبگان
  • روابط عمومی
  • مسجد امام حسین دانشگاه(ع)

برگزاری احیای دومین شب از لیالی قدر در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۶ |

همزمان با شب شهادت مولای متقیان حضرت علی (ع) به همت هیئت دانشجویی ثارالله و هیئت دانشجویی الزهراء دانشگاه علوم پزشکی ایران مراسم دومین شب از شبهای قدر با حضور جمعی از دانشگاهیان در مسجد امام حسین (علیه السلام) برگزار گردید.

دانشگاهیان و دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) دراین جمع باشکوه و معنوی با توسل به ائمه اطهار (ع) از خداوند متعال طلب بخشش و غفران کردند.

برنامه های دومین شب از شبهای قدر با قرأئت قرآن کریم، قرائت دعای جوشن کبیر، سخنرانی و مداحی و نوحه خوانی همراه بود.
 در این مراسم قاریان ممتاز کشوری از دانشجویان آقایان مصطفی عبداالهی، کمیل هادی پور، امیررضا فخری، سجاد پورباقری و احسان الله مرادی قرآن کریم و دعای جوشن کبیر را قرائت نمودند.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام والمسلمین فروتن پیرامون علل و عواملی که باعث ایجاد غفلت در انسان و عواملی که باعث از بین رفتن غفلت می شود به سخنرانی پرداختند. وی با اشاره به آیه 7 سوره یونس در خصوص عوامل ایجاد غفلت اظهار داشت خداوند در این آیه به فراموشی سپردن و یاد مرگ نبودن و مشغول شدن به ظواهر دنیا را باعث ایجاد غفلت در انسان می داند.

وی همچنین با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم حضرت محمد (ص) که به اباذر فرمودند: "به کارهای نیک اهتمام داشته باش حتی اگر نتوانستی انجام بدهی چون در این صورت اسمت جزو غافلین نوشته نمی شود" گفت: اهتمام به کارهای خیر حتی اگر انسان نتواند آن را انجام دهد و از عهده آن بیرون باشد و در تواناییش نباشد ولی قصد انجام آن را داشته باشد باعث از بین رفتن غفلت می شود. و عامل دیگر اهتمام به نماز واجب اول وقت است و در این خصوص امام محمد باقر (علیه السلام) می فرماید: هر کس به نمازهای واجب در اول وقت اهتمام داشته باشد از غافلین نیست.

دانشگاهیان شرکت کننده در این مراسم همراه با مداح اهل بیت (علیهم السلام) آقای مصطفی کرمی همصدا و همنوا به مداحی و نوحه خوانی و سینه زنی پرداختند.

در پایان این آیین معنوی مراسم قرآن به سر گذاشتن که توسط حجت الاسلام والمسلمین فروتن انجام گرفت، دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی ایران از درگاه خداوند متعال غفران و بخشش الهی و توفیق بندگی خداوند متعال را طلب کردند.

لازم به ذکر است که مراسم شب‌های قدر در روزهای سه شنبه 23 خرداد، پنجشنبه 25 خرداد و شنبه 27 خرداد هر شب از ساعت 24 آغاز و تا ساعت 2:30 بامداد ادامه دارد. در این شب‌ها  قرائت قرآن، قرائت دعای جوشن کبیر، سخنرانی، مداحی و مراسم قرآن به سر گرفتن از سوی هیأتهای دانشجویی دانشگاه جهت اجرا، برنامه ریزی شده است.

گزارش تصویری:

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 359 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر