• 1397/07/09 - 11:13
  • - تعداد بازدید: 1068
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1068
  • زمان مطالعه: 9 دقیقه

گزارش دفتر هم انديشي دانشگاه در تابستان 97

برگزاري 10دوره دانش افزايي، 2 کارگاه توانمندسازي و 14 نشست هم انديشي استادان با موضوعات مختلف در تابستان97...

307170.mp3 گزارش دفتر هم انديشي دانشگاه در تابستان 97
با حضور اعضاي محترم هيأت علمي دانشگاه، دوره هاي متنوع دانش افزايي، کارگاه هاي توانمندسازي و نشست هاي متعدد هم انديشي توسط دفتر هم انديشي استادان و نخبگان دانشگاه در تابستان97 به انجام رسيد.
الف) دوره هاي دانش افزايي
1)دوره دانش افزايي با موضوع سبک زندگي (با محوريت زن و خانواده)
با توجه به اهميت موضوع سبک زندگي و نيز نقش و جايگاه زن و خانواده در زندگي اين دوره با حضور مدرس مدعو خانم دکتر فرهمندپور عضو هيأت علمي دانشگاه تهران و مشاور خانواده برگزار شد. مدت زمان ارائه اين بحث 8ساعت بود و روزهاي چهارشنبه و پنجشنبه صبح 4و5تير ماه برگزار شد.
2) دوره دانش افزايي با موضوع مهارت هاي زندگي
اين دوره که در واقع بخش تکميلي دوره قبلي به حساب مي آمد با حضور خانم دکتر فرهنمندپور به موضوعات درون خانواده اي و مهارت هاي ارتباط همسران و فرزندان پرداخت و در آن باورها و نگرش هاي گوناگوني که منجر به نتايج مختلف در سبک زندگي خانوادگي ميشود مورد بحث قرار گرفت و جايگاه امروز و گذشته زن در خانواده و جامعه با توجه به تغيير ديدگاهها و رويکردها نسبت به زن و همسر بررسي شد و فرصت ها و چالشهاي پيش روي خانواده ها به بحث و اشتراک نظر گذاشته شد. مدت زمان ارائه اين بحث 8ساعت بود و روزهاي چهارشنبه و پنجشنبه صبح 6و7 تير ماه برگزار شد.
3) دوره دانش افزايي سبک زندکي (با موضوعات راهبردهاي شناختي ارتباط با دانشجو و  راهکارهاي تربيت فرزند)
اين دوره با حضور دکتر عبدالعظيم کريمي روانشناس و کارشناس مسائل تربيتي در دو موضوع مجزا تحت عناوين "راهبردهاي شناختي ارتباط با دانشجو" و "راهکارهاي تربيت فرزند" برگزار شد. اين دوره در 8ساعت و روزهاي چهارشنبه و پنجشنبه13و14تيرماه برگزار شد.
4) دوره دانش افزايي با موضوع معرفت شناسي(رابطه علم و دين)
 اين دوره که با حضور حجت الاسلام دکتر طباطبايي دانش آموخته رشته فلسفه دين برگزار شد و به موضوع رابطه علم و دين پرداخت. در اين جلسات نظريه تکاملي داروين و ديدگاه هاي مختلف در اين زمينه از نگاه دانشمندان و فلاسفه مورد بحث و بررسي قرار گرفت. همچنين به برخي نظريات ملحد مشهور ريچارد داوکينز اشاره شد و نقدهاي فلسفي و علمي به اين موضوع تشريح و ارزيابي گرديد. اين دوره به مدت 8ساعت روزهاي سه شنبه و چهارشنبه 19و20تيرماه برگزار شد.
5) دوره دانش افزايي با موضوع سياست خارجي جمهوري اسلامي (با محوريت مسائل منطقه و موضوع برجام)
دوره دانش افزايي استادان با عنوان سياست خارجي جمهوري اسلامي و موضوعات تخصصي مسائل هسته اي و برجام و نيز تحليل و بررسي مسائل منطقه اي با حضور دکتر هادي آجيلي کارشناس و تحليلگر موضوعات سياسي و جمعي از اعضاي هيأت علمي دانشگاه، 1و2 مرداد ماه به مدت 8ساعت در سالن اجتماعات ستاد مرکزي دانشگاه برگزار شد.
6) دوره دانش افزايي با موضوع اقتصاد سياسي( با محوريت اقتصاد مقاومتي)
در اين دوره که با حضور دکتر هادي آجيلي عضو هيأت علمي دانشگاه علامه طباطبايي برگزار شد به تبيين الگوهاي مديريت اقتصادي و انواع کارکرد و نيجه هرکدام از اين الگوها پرداخته شد و در ادامه به مسائل و مشکلات اقتصاد ايران تشريح گرديد و الگوي اقتصاد مقاومتي که مبتني بر تکيه حدکثري به توانمندي بومي و کاهش نقاط ضعف اقتصادي که محل فشار و تهديد قدرت هاي خارجي است بعنوان راهکار علمي و مورد تأييد کارشناسان اقتصادي مورد تجزيه و تحليل قرار گرفت. اين دوره به مدت 8ساعت و روزهاي 14و15مرداد در دانشگاه برگزار شد.
7) دوره دانش افزايي با موضوع آسيب هاي اجتماعي
دوره دانش افزايي آسيبهاي اجتماعي با حضور دکتر عبدالعظيم کريمي به تبيين و ريشه يابي برخي آسيب هاي اجتماعي پرداخته شده و راهکارهاي کاهش اين آسيب ها با توجه به مسئوليت هاي هرفرد در مقابل خود و ديگران و جامعه به بررسي و اشتراک نظر گذاشته شد. مدت زمان برگزاري اين دوره 8ساعت و روزهاي 28و29مردادماه در ستاد مرکزي دانشگاه به انجام رسيد.
8)دوره دانش افزايي با موضوع سياست خارجي جمهوري اسلامي (با محوريت مسائل منطقه و موضوع مذاکره با آمريکا)
دوره دانش افزايي استادان با عنوان سياست خارجي جمهوري اسلامي و محوريت تشريح مسائل منطقه اي و نيز موضوع مذاکره و رابطه با آمريکا برگزار شد در اين دوره ضمن بررسي اوضاع کنوني منطقه و علل تاريخي تنش هاي دائمي در آن به تاريخچه اي از چگونگي ارتباط و اقدامات متقابل ايران و آمريکا پس از انقلاب اسلامي پرداخته شد.  اين دوره با حضور دکتر هادي آجيلي کارشناس و تحليلگر موضوعات سياسي و جمعي از اعضاي هيأت علمي دانشگاه،19 مرداد ماه در سالن اجتماعات ستاد مرکزي دانشگاه برگزار شد.
9) دوره دانش افزايي با موضوع اخلاق علمي و حرفه اي
دوره دانش افزايي اخلاق علمي و حرفه اي با حضور دکتر جعفر گل محمدي عضو هيأت علمي دانشگاه تهران و جمعي از اعضاي هيأت علمي دانشگاه، روزهاي 20و21شهريور به مدت8ساعت برگزار شد. در اين دوره به اهميت جايگاه اخلاق و توجه سازمان هاي معتبر و موفق جهاني اشاره شد و لزوم حرفه اي شدن و الزامات آن براي يک مجموعه و يک حرفه موفق مورد توجه قرار گرفت و به شاخصه هاي استاد و معلم حرفه اي با توجه به موضوع بنيادين اخلاق، پرداخته شد در پايان از شرکت کنندگان خواسته شد که معضلات و مشکلات دانشگاه را از منظر اخلاق حرفه اي احصاء نمايند که ليستي از اين موارد تهيه شد. اين ليست پس از جمع بندي توسط مدرس مدعو، جهت استحضار و بهره مندي از نظرات و ديدگاه هاي جمعي از اعضاي هيأت علمي به مسئولين ذيربط دانشگاه ارائه خواهد شد.
10) دوره دانش افزايي با موضوع سبک زندگي و محوريت سواد رسانه اي و فضاي مجازي
اين دوره دانش افزايي که با حضور آقاي لساني کارشناس حوزه رسانه بر گزار شد با محوريت سواد رسانه اي و فضاي مجازي به موضوع سبک زندگي ديجيتال پرداخت. شناخت فضاي مجازي در جهان و فرصت ها و چالش هاي اين حوزه بررسي شد و از دو منظر سلامت روان و سلامت جسم، تاثيرات فضاي مجازي در اين زمينه ها مورد بررسي قرار گرفت مهارتهاي سواد رسانه اي و مديريت فضاي مجازي از ديگر مباحث اين دوره بود که به مدت 8ساعت روزهاي 21و22 شهريورماه برگزار شد.
ب) کارگاههاي توانمندسازي
بخش از کارگاه هاي توانمندسازي با همکاري و مشارکت دانشکده علوم توانبخشي براي اساتيد مشاور دانشکده در موضوعات زير طراحي و اجرا شد:
1)کارگاه توانمندسازي با موضوع "ارتباط موثر"
اين کارگاه به مدت 8ساعت با حضور آقاي کاظم زاده عطوفي، مشاور و روانشناس باليني و جمعي از اساتيد مشاور دانشکده علوم توانبخشي روزهاي 10و11 شهريور در سالن اجتماعات دانشکده برگزار شد.
2) کارگاه توانمندسازي با موضوع "منش استادي و تعامل موثر استاد و دانشجو"
اين کارگاه به مدت 8ساعت با حضور دکتر عبدالعظيم کريمي، روانشناس و عضو هيأت علمي پژوهشگاه تعليم و تربيت، مشاور و شرکت کنندگان در کارگاه ارتباط موثر، روزهاي17و 18 شهريورماه در سالن اجتماعات دانشکده برگزار شد.
ج)نشست هاي هم انديشي
1) نشست هاي هم انديشي با موضوع دانشگاه نسل سوم و سند دانشگاه اسلامي
با توجه به شعار و رويکرد دانشگاه در جهت حرکت به سمت دانشگاه هاي نسل سوم و نياز به بهره مندي از ديدگاهها و نظرات استادان و اعضاي هيأت علمي دانشگاه، شوراي مشورتي هم انديشي استادان و نخبگان دانشگاه طي نشست هاي معتدد با بررسي موضوع به اين نتيجه رسيد که سند دانشگاه اسلامي بعنوان يک سند ملي و بالادستي مرجعي مناسب يراي رويکرد جديد دانشگاه است و از آنجا که اين سند داراي نظام بندي گوناگون آموزش، پژوهش و فناوري، مديريتي و فرهنگي تربيتي است مي تواند در تحقق حرکت به سمت دانشگاه هاي نسل سوم موثر باشد. پس از طرح موضوع در هيأت رييسه دانشگا و استقبال رييس دانشگاه و معاونين از طرح مذکور  طي 12نشست با حضور اساتيد محترم اقدامات پيشنهادي اين شورا در بخش نظام پژوهش و فناوري آماده و تدوين گرديد که مورد استقبال معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه واقه شده و پس از تکميل نهايي در اختيار دانشگاه قرار خواهد گرفت. ادامه پيشنهادات اين شورا در ساير بخش هاي اين سند نيز قرار است در نشست هاي هفتگي مورد بحث و بررسي قرار گيرند لازم به ذکر است به منظور جامعيت بخشي به اقدامات پيشنهادي از علاقمندان به شرکت در اين جلسات نيز دعوت به عمل مي آيد در اين جمع کارشناسي و بحث و گفتگو حضور يابند.
2) نشست هم انديشي الزامات اخلاقي و اخلاق پزشکي در دانشگاه
اين نشست هم انديشي با حضور جمعي از اعضاي هيأت علمي دانشکده پرستاري و مامايي دانشگاه، دکتر عبدالعظيم کريمي، کارشناس مدعو ، نمايندگاني از وزارت بهداشت و شوراي اخلاق پزشکي دانشگاه نيز حضور داشتند و موضوع اخلاق حرفه اي در رشته ها و تخصص هاي گوناگون مورد بحث و گفتگو واقع شد.
3)نشست هم انديشي دانشکده توانبخشي
اين نشست با حضور دکتر ابراهيمي رييس دانشکده علوم توانبخشي، دکتر منوري مسئول اساتيد مشاور دانشگاه و معاونين دانشکده برگزار شد و در آن شيوه و محتواي برگزاري کارگاه هاي توانمندسازي اساتيد مشاور دانشکده مورد بحث و بررسي قرار گرفت و مقرر شد در بازه زماني مشخص کارگاههايي با عناوين، ارتباط موثر، جرأت مندي در مشاوره، تعامل و منش استادي در مواجهه با دانشجويان و سواد رسانه اي و فضاي مجازي براي اساتيد مشاور دانشکده طراحي و اجرا گردد.


گالري عکس














  • گروه اخبار : اخبار پايگاه
  • کد خبر : 307170
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings